2019 Yılının En İyi 7 Hosting Firması

Hosting firması çok fazla mevcut ve sürekli yeni alternatifler çıkıyor. Kimisi kalitesiyle adından söz ettiriyor, kimisi verdiği destekten, kimisi ise sunucularının hızından övünürken bir kısmıda en hızlı, en kaliteli sunucu ve en iyi desteği en ucuza verdiklerinden söz ettirmekte. Bu yazımda sizlere en iyi 7 hosting firmasını derledim.

1644 Görüntülüme
1

Domainhizmetleri.Com

15 yıllık tecrübeleri sonucunda 2005 yılında kurulmuş bir firma olan domainhizmetleri.com firması alt yapılarının kalitesi ile müşterilerine hizmet veren bir firma. Fiyat performans olarak karşılaştırdığımız zaman düşük fiyata yüksek performans sunduklarını söylememiz mümkün. Piyasadaki hosting firmalarından bu yönüyle bir adım öne geçmekte. Teknik destek konusunda da iddialı olan domain hizmetleri firması 7/24 teknik destek vermekte.

2

Guzel.Net.Tr

Güzel Hosting firması performans ve hız konusunda çok tercih edilen bir firma. Sunduğu hizmet için aldıkları ücretler oldukça uygun ve teknik destek konusunda diğer firmalardan 1 adım daha önce. Hızlı bir geri dönüş yapmalarının yanı sıra hızlı bir şekilde sorunu çözüme ulaştırmaları müşterilerin güzel hosting ile çalışmalarını sağlıyor.
 

3

Natro.Com - Natro Hosting

Natro.com firması uzun yıllardır hizmet vermekte ve birçok kurumsal firmanın tercihi olmuş durumda. 3. sırada yer almasının tek sebebi fiyatlarının biraz yüksek olması. Ama verilen parayı hak ediyor mu derseniz son kuruşuna kadar hak eden bir firma. Gerek performans konusunda olsun, gerek teknik destek konusunda olsun başarılı bir firma olduğunu söylememiz mümkün.
 

4

Veridyen.Com

Veridyen firması 2005 yılından beri hizmet vermekte ve son dönemlerde oldukça fazla tercih edilen bir firma olduğunu söylememiz mümkün. Bu kadar çok tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi teknik destekleri konusundaki mükemmel diyebileceğimiz bir hosting firması. Fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde de oldukça başarılılar. 
 

5

Turhost.Com

Turhost.com aslında olduk.a hatta baya gelişmiş bir alt yapıları var. Teknik destek konusunda da oldukça hızlı olmalarına rağmen 5. sırada yer almasının sebebi fiyat olarak yüksek olmaları. Kaliteyi, hızı diğer firmalara oranla yüksek olduğunu söylememiz mümkün. Fakat kampanya yaptıkları dönemlerde kaçırmamanız konusunda da şiddetle tavsiye ediyoruz.
 

6

Alastyr.Com

Alastyr.com firması alt yapılarının kalitesinin yanı sıra fiyatları ile de ön plana çıkan bir firma. Bu firmayı tercih edenlerin bir çoğu kalitesi ve teknik destek sistemlerinin üstün olmasından tercih ettiklerini söylüyor.
 

7

isimtescil.Net

Listemde 7. sırada kendisine yer bulan isimtescil.net firması yeni bir firma değil. Oldukça eskiye dayanan tarihi ile hala hizmet vermeye devam etmekte. Sunucularının hızının yanı sıra kaliteli bir alt yapıları mevcut ve teknik destek konusunda da oldukça başarılılar.